Македонија

Пуштање во употреба на патниот правец Негорци –Сременин

Пуштање во употреба на патниот правец Негорци –Сременин

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска ќе го пушти во употреба патниот правец Негорци –Сременин, Општина Гевгелија.

Јанакиески ќе го пушти во употреба и канализацискиот систем во населеното место Мрзенци, Општина Гевгелија.