Магазин

Путин наскоро ќе се жени?!

Путин наскоро ќе се жени?!
Путин наскоро ќе се жени?!

Рускиот претседател, Владимир Путин,  откако му се омажи поранешната сопруга, за 21 година помал бизнисмен, би можел да ја запроси долгогодишната љубовница, Алина Кабајева, шпекулираат медиумите во Москва.

Путин (64) официјално се разведе од Људмила (58) во 2014 година, по 30 години брак. Тој, како што има изјавено, не сакал да влегува во нов брак, додека неговата поранешна сопруга не се омажи.

putin-kabajeva

Откако то се случи, московските медиуми шпекулираат дека Путин конечно ќе ја побара за жена гимнастичарката Кобајева (33).

russia-putin-inauguration

Според наводите на руските медиуми, Људмила во јануари минатата година тајно се омажила за Артур Очетрениј (37). Наводно нејзиниот нов пасош е со новото презиме.

alina_kabayeva_vladimir_putin