Секс

Работи кои треба да ги испорабате: Тивок секс во полна куќа, играње улоги…

Работи кои треба да ги испорабате: Тивок секс во полна куќа, играње улоги…

Без оглед на тоа дали ќе се согласите на оваа листа и ќе се фрлите на работа, ако уште не сте искусиле нешто од наведеното, списокот е тука! Во секој случај, оваа листа може да ви послужи и како добра инспирација, поготово ако чувствувате дека е дојдено време да воведете сексуални новитети во вашиот живот.

Ова е листата на топ 20 работи кои треба да ги испробате:

1. Анален секс
2. Секс во тројка
3. Групен секс
4. Телефонски секс
5. Секс со дополнителни играчки
6. Секс на Јавно место
7. Секс во автомобил
8. Самозадоволување
9. Секс под туш
10. Секс во шатор во планина

seks-u-kolima-1401567989-37274

11.Доживување на повеќекратен оргазам
12.Секс на брзина
13. Секс на плажа
14. Секс во странска земја, по можност со странец
15.Тивок секс во полна куќа
16. Научите како да доживеете оргазам за помалку од 5 минути
17. Секс кој вклучува играње улоги
18.Секс кој вклучува врзување
19.Секс со превез на очи
20.Секс во брак