Македонија

Работилница „Социјално претприемништво, можности и предизвици“

Работилница „Социјално претприемништво, можности и предизвици“

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, денеска ќе присуствува на работилницата „Социјално претприемништво, можности и предизвици“ во рамки на проектот Техничка поддршка на граѓанските организации ТАКСО.

Настанот ќе се одржи во хотелот Арка.