петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Работилниза за енергетска ефикасност

Во рамките на работилницата стручни предавања од областа ќе одржат претставници на ЕВН Македонија и ЕВН Снабдување, Министерството за економија и Агенцијата за енергетика.

rabotilnica

Последни вести

Во рамки на Платформата за енергетска ефикасност „Енергетска ефикасност на дело“ ќе се одржи работилница за медиумите на тема „Енергетска ефикасност во дистрибутивната мрежа, домувањето и во компаниите“. Работилницата ќе се одржи во Хотелот Радика во Маврово, од 6 март до 8 март годинава.

Во рамките на работилницата стручни предавања од областа ќе одржат претставници на ЕВН Македонија и ЕВН Снабдување, Министерството за економија и Агенцијата за енергетика. Свое обраќање ќе имаат и министерот за економија, Беким Незири, претседателот на Управниот одбор на ЕВН Македонија, Штефан Петер и директорот на Агенцијата за енергетика, Александар Дуковски.

 

Најчитани вести