Секс

Работите кои мажите ги забораваат во кревет

Работите кои мажите ги забораваат во кревет

Веројатно нема посреќен маж од оној кој самошто имал секс. Но, колку и да е тој задоволен, партнерката понекогаш не е, бидејќи постојат некои работи, кои мажите често ги забораваат за време на секс.

1. Клиторис, тој е тука, не е од страна, не е пониско. Клиторисот не се поместува, секогаш е на исто место. Мажите треба да останат фокусирани и да го стимулираат вистинското место или замолете ја партнерката со ртака да ви даде прецизни упатства.

2. Соблечете ги чорапите.

3. Лубиркант. Иако жените се „влажни“ кога се возбудени, сепак, лубрикант секогаш добро ќе ви дојде.

seks-1377181430-11372

4. Жешките разговори можат да бидат многу возбудливи. Не се воздржувајте и работата поврзете ја зборовите, но внимавајте да не претерате.

5. За време на орален секс, ако јазикот е сув, тоа може да го иритира партнерот.

6. Припазите на тоа што правите со рацете. Освен ако тоа партнерката не го побара од вас, не ја штипете, стискајте, влечете за брадавици бидејќи се многу чувствителни.

seks-1379884097-15010

7. Понекогаш нежниот допир и опуштениот бакнеж се подобра опција.

8. Жените не знаат што на мажите им поминува низ глава за време на сексот, но изразот на лицето им покажува дека тие мислат на нешто друго додека водат љубов. Кога ве мачат проблеми, за време на секс подобро е само да се насмевнете.

9.Не ги заборавајте градите. Брадавиците, ако знаете што треба да правите со нив, тие се пропратна станица пред големото финале, пенетрација во вагината. Немојте да влезете со брзина на воз.