Крими хроника

Работник од Свети Николе падна од скеле

Работник од Свети Николе падна од скеле

Дваесет и четиригодишен градежен работник од Свети Николе е серозно повреден и е во критична здравствена состојба, откако работејќи паднал од градежно скеле.

Несреќата се случила вчера во зграда во изградба во Свети Николе.

Тој е на лекување во штипската клиничка болница каде му се констатирани повеќе сериозни повреди.