Македонија

Радовиш побара избори на 5 јуни

Радовиш побара избори на 5 јуни
Радовиш побара избори на 5 јуни
Граѓаните во Радовиш во голем број излегоа да дадат поддршка на граѓанскиот собир на ГДОМ.

И дождот не ги спречи радовишани во голем број да излезат на улица со мирен марш да побараат одржување на избори на 5 јуни за да се стави крај на кризата која предолго трае.

radovis1