петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Радовишани бараат избори на 5-ти јуни и крај на кризата

Граѓаните на Радовиш вечерва излегоа и дадоа масовна поддршка на народниот собир во организација на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

1radovis-gdom-768x576

Поврзани вести

Граѓаните на Радовиш вечерва излегоа и дадоа масовна поддршка на народниот собир во организација на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Радовишани порачуваат дека изборите мора да се одржат на 5-ти јуни и дека само на тој начин ќе се стави крај на кризата наметната од СДСМ.

2radovis-gdom-768x576

Инаку, освен во Радовиш, големи народни собири во организација на ГДОМ вечерва има и во Градско, Крива Паланка, Кочани, Битола и Ресен.

Народот е на нозе и е обединет околу идејата дека избори мора да има и дека само изборите се патот кон завршување на кризата. Избори се единственото начин за ставање крај на агонијата во која се наоѓа Македонија. Македонија е обединета во еден глас: ова не смее да продолжи. Стоп за деструктивните сценарија, доста ни е од наметнатата криза. Избори мора да има! На изборите Македонија ќе победи, велат од ГДОМ.

Најчитани вести