Македонија

Ракотинци и Добри Дол утре без вода

Ракотинци и Добри Дол утре без вода

Поради промена на шибери во базентите во с. Ракотинци, прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од с. Ракотинци и Добри Дол во попладневните часови на ден 06.08.2014 година (среда).