Магазин

ВИДЕО: Совршена половина и рамен стомак со само 10 минути дневно

ВИДЕО: Совршена половина и рамен стомак со само 10 минути дневно

Најважно е сите вежби да ги правите правилно. Тенката половина и рамниот стомак не се добиваат преку ноќ.

Но со соодветни вежби и дисциплина во рекорден рок можете да го тргнете салото од стомакот. Најважно е да ги вежбате вистинските вежби на правилен начин. Еве неколку едноставни вежби со чија што помош ќе добиете рамен стомак.

Овој домашен тренинг трае 10 минути дневно, а дури неморате ниту да го практикувате секојдневно. Самите себе си треба да си го одредите ритамот на вежбање.