Свет

Ранети во Лондон по превртување на трамвај

Ранети во Лондон по превртување на трамвај

Лондонската полиција информира дека нејзини припадници реагирале на „сериозен инцидент“, откако трамвајот се превртел на станицата Сандиландс во Кројден.