четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Рани знаци дека таа нскоро ќе ве откачи поради друг

Осеќате дека роговите полека но сигурно ви растат? Ако сте забележале некои од овие рани показатели, тогаш мошне е веројатно дека сте во право.

ljubomora1

Поврзани вести

Осеќате дека роговите полека но сигурно ви растат? Ако сте забележале некои од овие рани показатели, тогаш мошне е веројатно дека сте во право.

Претерано е нежна

Доколку таа се гали повеќе од претходно или инсистира да ја плати сметката кога ќе излезете, можеби ја гризе совеста. Можеби се чувствува лошо затоа што ве изневерила, па мисли дека може се да надоканди така што ќе ви купува подароци и ќе биде понежна од порано.

… Или премногу се кара

Дали таа наеднаш стана поодбранбена и понегативна од претходно? Ова би можело да биде доказ за вината што ја чувствува поради прељубата, па немсто да биде нежна, станува груба и изиграва жртва. Можеби ќе ве обвини за прељуба од истите причини.

Повеќе време поминува на социјалните мрежи

Најчитани вести