Магазин

Раскинувања што ја одбележаа 2015-тата година

Раскинувања што ја одбележаа 2015-тата година

Иако тие ја започнаа годината заедно, сепак 2015-тата не беше најсреќната година за нив. Овие раскинувања ја одбележаа годината што полека си заминува.

Ирина Шајк и Кристијано Роналдо

raskinuvanja-1

Руската манекенка Ирина Шајк беше во рска со португалскиот фудбалер Кристијано Роналдо пет години, а гласините дека нешто не е во ред во нивниот однос се појавија на почетокот на годината. Медиумите шпекулираа дека за раскинувањето е виновна мајката на фудбалерот, што Ирина и Роналдо подоцна го негираа. Манекенката во едно интервју по раскинувањето раскажа дека покрај Роналдо никогаш не се чувствувала убава и вредна.

Ирина…