вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Распеаниот полицаец кој стана вистински хит на интернет

policaec_hittt

Последни вести

Американскиот полицаец од Довер најверојатно помислил дека никој не ги прегледува снимките од камерата во патролното возило, па затоа пуштил глас и заиграл додека патролирал.

Сепак, има некој кој ги прегледува снимките, а благодарение на него сега цел свет се смее заедно со овој распеан полицаец.

Погледнете како човек се опушта кога мисли дека никој не го гледа, а веруваме дека ќе успее да ве насмее и вас.

Најчитани вести