Македонија

Распишан конкурс за државните награди „Мајка Тереза“ и „23 Октомври“

Распишан конкурс за државните награди „Мајка Тереза“ и „23 Октомври“

Министерството за култура распиша конкурс за државните награди „Мајка Тереза“ и „23 Октомври“.

Конкурсот, соопшти Министерството, трае до 30 април.

Текстот на конкурсот може да се најде и на веб страната на Министерството за култура.