вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Расправа за реформи во јавниот радиодифузен сервис

javna-rasprava-reformi-radiodifuzen-servis

Поврзани вести

Јавна расправа на тема „Потребни реформи во јавниот радиодифузен сервис“ ќе се одржи денеска во Агенцијата за електронски комуникации.

Јавната расправа ја организира Министерството за информатичко општество и администрација.

Најчитани вести