Македонија,Крими хроника

Разбојник земал 200 евра од аптека

Разбојник земал 200 евра од аптека

Ограбена аптеката „Зегин“ на улица „Московска“.

Маскиран разбојник влегол во аптеката и со нож се заканил на вработена при што од касата одзел 12.100 денари.