Македонија,Крими хроника

Разбојништво во куќа во Битола

Разбојништво во куќа во Битола

Две маскирани лица извршиле разбојништво во куќата на педесет и деветгодишниот Ј.К. од Битола.

Тие физички ги нападнале Ј.К. и неговата мајка и им одзеле 450 евра.

Се преземаат мерки за откривање на сторителите.