Секс

Разбудете ја „лошата“ девојка во себе, излудете го со специјален третман

Разбудете ја „лошата“ девојка во себе, излудете го со специјален третман

Холивудскиот убавец, Бред Пит во едно свое интервју рече дека ја обожува лошата девојка во Анџелина Џоли, во која се заљубил на почетокот на нивната врска…но, онаа „лоша“ девојка која е само зад затворени врати. Можеби тоа е клучниот елемент за нивната страсна врска.

Ви откриваме како да го постигнете хипнотичко-заводничкиот ефект за огнена врска.

par-1390654567-25178

На прв поглед

Мажите се визуелни супштества, затоа играјте на оваа карта. Направете заводлива привремена тетоважа на задникот, високо на бутот или на некои слично интимно место. Овие визуелни стимуланси ќе ја иницираат морам-да-те-имам-веднаш, страната на неговиот мозок.

seks-1375198043-9400

Бидете (малку) агресивни

Турнете го во ѕид, врзете го со лисици… Стравот и возбудувањето се регистрираат во истиот дел на неговиот мозок, па будењето на (пријатно) чувство од опасност кај него ќе ја распламти желбата кон вас.

seks-1376747841-10980

Шокирајте го

Изведете нов потег поради кој тој ќе се запраша од каде ви е тоа сега, иако нема многу да се загрижи бидејќи ќе ужива како никогаш до сега. Новитетите предизвикуваат ослободување на допаминот во неговиот мозок, со што се зголемува неговото возбудување.