Магазин

ФОТО: Му пратила разголена фотографија на шефот, што и одговори тој?

ФОТО: Му пратила разголена фотографија на шефот, што и одговори тој?

Оваа девојка по грешка му испратила разголена фотографија на шефот. Таа во неделата сакала да го израдува момчето и да му покаже „што пропушта“ додека е на службен пат.

Таа ја кренала маицата и ги покажала голите гради и стомакот, но наместо на момчето фотографијата му ја пратила на шефот.

Шефот ја добил пораката, а потоа и одговорил. И тој исто така испратил фотографија, но без никаква голотија туку со писмо што рачно го напишал.

fotografija-shef-2

Поздрав, претпоставувам дека не сте имале намера оваа порака да ми ја пратите мене, но, сепак, следниот пат бидете малку повнимателни. Сепак јас сум Вашиот шеф.

Нејзиниот шеф бил мошне љубезен и полн со разбирање и се потрудил јасно да постави професионална граница меѓу нив.

Секако, ситуацијата би можела и мошне полоша. Секако, секогаш постои можноста дека оваа анонимна девојка можеби ја пратила фотографијата на вистинската адреса.