четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Разговори за мигрантската криза меѓу полициите на Македонија, Австрија, Хрватска, Словенија и Србија

Разговори за мигрантската криза меѓу полициите на Македонија, Австрија, Хрватска, Словенија и Србија. Претставници на споменатите министерства за внатрешни работи денеска во Скопје ќе разговараат за актуелните состојби околу мигрантската криза.

migranti

Поврзани вести

Разговори за мигрантската криза меѓу полициите на Македонија, Австрија, Хрватска, Словенија и Србија. Претставници на споменатите министерства за внатрешни работи денеска во Скопје ќе разговараат за актуелните состојби околу мигрантската криза.

Разговори за мигрантската криза

Разговори за мигрантската криза

Состанокот го организира Бирото за јавна безбедност при МВР, а на него ќе учествуваат директорот на БЈБ Горанчо Савовски, државниот секретар во МВР Анастасија Илиеска како и директорите на полициите од овие држави.

Најчитани вести