Магазин

ВИДЕО: По разводот, Гвен се врати на старата љубов

ВИДЕО: По разводот, Гвен се врати на старата љубов

По болниот развод, славната русокоса се врати на старата љубов. Само што се појави новиот спот на Гвен Стефани за најновата песна „Used to love you“, а по се изгледа пејачката овој пат се водела од старата поговорка дека она што е помалку е повеќе.

Речиси 4 минути фокусот на камерата е врз нејзиното тажно лице, додека не ја отвора устата, за да ги отпее мошне емотивните стихови, за кои не е тајна кому му се посветени.

Да се потсетиме…