Магазин

Ребека паднала по скали и си ја скршила раката

Ребека паднала по скали и си ја скршила раката

Поп пејачката Ребека паднала по скали и ја скршила десната рака, објави весникот Вест.

Ребека минатата недела полесно се повреди, откако во нејзиниот влез случајно паднала и ја скршила десната рака.

Повеќе прочитајте во утрешното печатено издание и електронското издание на Вест.