Магазин

Рецепт: Оваа супа е поефикасна од било кој антибиотик

Рецепт: Оваа супа е поефикасна од било кој антибиотик

Доколку кога сте болни повеќе сакате да се лекувате со народни лекови отколку антибиотици, тогаш оваа супа ќе ги исполни вашите очекувања. Според научниците таа е поефикасна од било кој антибиотик.

Со помош на оваа супа ќе се опоравите од настинка, грип, инфекции на увото и голем број други здравствени проблеми. Супата од лук, кромид и темјан ги победува речиси сите болести и вируси што ве напаѓаат кога имате ослабнат имунитет.

Според едно истражување на Универзитетот во Вашингтон лукот е 100 пати поефикасен од најпознатите антибиотици.

Еве како да ја подготвите оваа супа:

Состојки: