петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 16

Рецепт за масло за сончање што се користело во минатото

Дали знаете со што се мачкале претходните генерации кога оделе на одмор? Со масло, и тоа најчесто со маслиново.

maslo-shishe

Поврзани вести

Дали знаете со што се мачкале претходните генерации кога оделе на одмор? Со масло, и тоа најчесто со маслиново.

Голем број повозрасни дами и денес одбиваат да користат класични креми за сончање и преферираат да користат традиционални препарати, а рецептот што се пренесува од колено на колено за масло од оние состојки што веќе веројатно ги имате дома, мошне ќе ве изненади.

Прво, затоа што ова масло се прави мошне едноставно, а затоа што ви се потребни само со три состојки.

Како да го подготвите ова масло за брзо потемнување прочитајте на следната страна:

Најчитани вести