Македонија,Крими хроника

Речиси 400 илјади денари украдени од СЦ „Борис Трајковски“

Речиси 400 илјади денари украдени од СЦ „Борис Трајковски“

Речиси 400 илјади денари украдени од сеф во СЦ „Борис Трајковски“.

Непознат сторител од сефот одзел дневен промет во износ од 376.220 денари, како и плик со 21.000 денари. Се преземаат мерки за откривање на сторителот.