Македонија

Речиси двојно намалена цената на ученичко – студентскиот билет

Речиси двојно намалена цената на ученичко – студентскиот билет
Ова се новите цени за градскиот превоз

Учениците и студентите ќе го купуваат месечниот билет за автобусите на ЈСП за 620 денари, наместо 1050, колку што беше досега.

Сите заинтересирани ученици и студенти месечните билети  ќе може да  ги набават на билетарниците на Јавното сообраќајно претпријатие –Скопје.