Балкан

Референдум за обединување на Албанија и Косово?

Референдум за обединување на Албанија и Косово?

Тој кажа дека од поодамна барал од својата владејачка партија да работи на усвојување на закон што на граѓаните ќе им го даде  правото да одлучат за своето обединување со Албанија, пренесе порталот Кошев.