среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Регионален форум на на министри за внатрешни работи во Скопје

marri

Поврзани вести

Во Скопје денеска ќе биде одржан Регионален форум на министри за внатрешни работи од земјите на Регионалната иницијатива за азил, бегалци и миграција – МАРРИ.

Форумот е организиран во рамките на Претседателството на Република Македонија 2014-2015 со МАРРИ. На денешниот собир Претседателството со МАРРИ ќе и биде предадено на Црна Гора.

Домаќин на настанот е македонскиот министер за внатрешни работи Митко Чавков.

Најчитани вести