среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 48

Регионалниот пат Тополчани-Клепач затворен за сообраќај

IF

Последни вести

Диспечерскиот информативен сектор на Јавното претпијатие „Македонија пат“ информира дека регионалниот патен правец од с.Тополчани кон с.Клепач е затворен за секаков вид на сообраќај поради премногу вода.

Оттаму додаваат дека состојбата се следи на терен.

Најчитани вести