среда, 7 декември 2016  |  Вести денес: 44

Реки народ на митингот на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата во Ѓорче Петров

gjorce-vmro-miting-640x360

Последни вести

Огромен број на луѓе од сите страни во Ѓорче Петров пристигнуваат на митингот кој ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржуваат таму попладнево. Со тапани и македонска музика ѓорчепетровци во огромен број покажуваат дека поддршката на овие избори ќе ја дадат за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата.

gjorce-vmro-miting1

Најчитани вести