Македонија

Реки народ во Штип: Граѓаните бараат избори за крај на деструкциите на СДСМ

Реки народ во Штип: Граѓаните бараат избори за крај на деструкциите на СДСМ

Илјадници граѓани денес излегоа на народниот собир во организација на Граѓанското движење за одбрана на Македонија. Тие испратија порака дека „За Македонија се работи“ и дека за добро на нашата земја избори мора да има.

stip2-gdom

Само со избори, порачаа штипјани, ќе биде ставен конечен крај на деструкциите на СДСМ и кризата во која опозицијата ја втурна Македонија.