петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Реки од народ го преплавија Скопје за митингот на ВМРО-ДПМНЕ (ФОТО+ВИДЕО)

Позитивна атмосфера, патриотска музика и илјадници разположени лица кои се дојдени да и кажат „не“ на политиката на опозицијата за редефинирање на државата и да дадат голема поддржка за политиката на владејачката ВМРО-ДПМНЕ.

7

Поврзани вести

Над 80.000 граѓани вечерва и даваат поддршка владејачката коалиција „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ на митингот во Скопје. Просторот пред Собранието веќе е целосно исполнет, а граѓани се’ уште пристинуваат.

Позитивна атмосфера, патриотска музика и илјадници разположени лица кои се дојдени да и кажат „не“ на политиката на опозицијата за редефинирање на државата и да дадат голема поддржка за политиката на владејачката ВМРО-ДПМНЕ.

Најавено е интересно изненадување на митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“.

 ovss

oo00

miting-vmro

33

ututt

miting-skopje8

miting-skopje7

miting-skopje6

Најчитани вести