вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 45

Реконструиран патот од Волково кон село Кучково до гробиштата

volkovo

Последни вести

Се реконструираше дел од патот од центарот на село Волково кон село Кучково до гробиштата.

Со крпењето на патот ќе се затворат и опасните ударни дупки на ова делница кои претставуваа опасност за учесниците во сообраќајот, информираат од општината Ѓорче Петров.

Најчитани вести