понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 51

Реконструирана улицата „Христо Чернопеев“ на Водно

Улицата „Христо Чернопеев“ е во должина од 350 метри и беше оштетена со ударни дупки и претставуваше опасност и за пешаците и за возилата

133328667

Последни вести

Општина Центар ја заврши реконструкцијата на улицата “Христо Чернопеев“. Поставена е фекална и атмосферска канализација, заменета е 50 години старата водоводна мрежа, а поставени се и нови рабници.

Улицата „Христо Чернопеев“ е во должина од 350 метри и беше оштетена со ударни дупки и претставуваше опасност и за пешаците и за возилата, информира општина Центар.

Најчитани вести