сабота, 24 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Реконструкција на улици во Брњарци

Градежните работи ги изведува фирмата „Адра“.

rekonstrukcija-na-ulici-360x200

Последни вести

Околу 1.400 метри улици се тампонирани во Брњарци како дел од реконструкцијата на улици во поплавените подрачја.

Од Општина Гази Баба информираат дека работите ги изведува фирмата „Адра“.

Најчитани вести