среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 58

Се рекуструираат улици во Гази Баба

Се рекуструираат улици во Гази Баба

Се рекуструираат улици во Гази Баба

Поврзани вести

Општина Гази Баба почна со реконструкција на улици со посипување на тампонски материјал. Градежните активности стартуваа во село Стајковци, каде што ќе се реконструираат улици во должина од околу 700 метри.

Оваа активност во следниот период ќе продолжи во сите населени места во општината и ќе опфати реконструкција на улици во должина од 10 километри.

Работите ги изведува фирмата „Адра“ од Скопје.

 

Најчитани вести