Македонија

Релативно топло време до крајот на месецов

Релативно топло време до крајот на месецов

До крајот на овој месец ќе може да уживаме во релативно топло време за овој период од годината. Според прогнозите, минусни утрински температури не очекуваат дури на почетокот на следниот месец.

Во наредната недела не очекува воглавно суво и топло време, со максимални температури до 20 степени.

vremenska-prognoza-noemvri

Според прогнозите, пад на температурите ќе има од следниот понеделник, а минусни утрински температури се очекуваат од почетокот на следниот месец.