сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 37

„Република“: Експерти од тимот на Обама дел од тимот за стратегии на ВМРО-ДПМНЕ и Груевски

Дел од тимот е и извршниот директор на Демократската партија на Барак Обама кој повеќе од 4 години бил на оваа позиција, и е еден од архитектите на платформата „Стратегија на педесетте држави”, која придонесе за огромни успеси во 2008 година, поставувајќи ја основата за историската победа на Обама на претседателските избори истата година.

„Република“: Експерти од тимот на Обама дел од тимот за стратегии на ВМРО-ДПМНЕ и Груевски

„Република“: Експерти од тимот на Обама дел од тимот за стратегии на ВМРО-ДПМНЕ и Груевски

Последни вести

Комуникациски експерти и стручни лица за креирање на стратегии кои активно учествуваат и биле дел од најголемите успеси на претседателот на САД Барак Обама, соработуваат и помагаат со свои совети околу работата на ВМРО-ДПМНЕ, пишува „Република“.

Според информациите до кои дојдовме, се работи за луѓе со силна репутација, и значајни достигнувања во своите кариери и важат за најдобрите во својата областа во САД, која пак е една од најнапредните држави во светот кога станува збор за водењето на кампањи и поставувањето на стратегии на одлучување.

Дел од тимот е и извршниот директор на Демократската партија на Барак Обама кој повеќе од 4 години бил на оваа позиција, и е еден од архитектите на платформата „Стратегија на педесетте држави”, која придонесе за огромни успеси во 2008 година, поставувајќи ја основата за историската победа на Обама на претседателските избори истата година.

Како што пишува Република, исто така дел од тимот е и уште еден експерт кој

Најчитани вести