Магазин

Ретро накитот е повторно во мода

Ретро накитот е повторно во мода

Време е да ја отворите старата кутија за накит на вашата баба и да ја избришете прашината од старите прстени, шноли, брошеви и ѓердани.

retro_1

Ретро накитот повторно е во мода, а голем број светски познати дизајнери токму во него почнаа да наоѓаат инспирација.

retro_2

На Инстаграм можете да најдете интересни прстени кои потсетуваат на времето на нашите баби.

Креативните, но единствени парчиња накит, во различни бои и дизајн ќе ви дадат навистина посебно чувство на стил, како да сте зачекориле во некое друго време.

retro_3

Овој накит се повеќе го привлекува вниманието на жените, а ниту вие не би можеле да останете рамнодушни ана нешто вакво, нели?