Спорт

Резултати од Вардар Јуниор лигата

Резултати од Вардар Јуниор лигата

Во продолжение може да ги погледнете резултатите од натпреварите:

Генерација 2003 година:
ФК Форца-Вардар – ФК  Мал Ајакс-Вардар 8-1

Генерација 2005 година:
ФК Ново Лисиче – ФК Борец Јуниор 3-0
ФК Борец Јуниор – ФК  Мал Ајакс-Вардар 1-2
ФК Ново Лисиче – ФК Мал Ајакс-Вардар 1-0

Генерација 2006 година:
ФК Форца-Вардар – ФК Мал Ајакс-Вардар 6-0
ФК Ново Лисиче – ФК Мал Ајакс-Вардар 1-0
ФК Форца-Вардар – ФК Борец Јуниор 4-1
ФК Ново Лисиче – ФК Борец Јуниор 3-3