Македонија

РИА Новости: Митингот за поддршка на Владата најголем во историјата на Македонија

РИА Новости: Митингот за поддршка на Владата најголем во историјата на Македонија

Најголемата државна руска новинска агенција РИА НОВОСТИ пишува дека вечерашниот митинг во Скопје бил најголем во историјата на Македонија.

РИА Новости пренесува дека на митингот присуствувале околу 90.000 граѓани.