четврток, 29 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Ристовски: Македонија има сила да излезе од оваа деструкција создадена од СДСМ

Jас сум повеќе од сигурен дека ВМРО-ДПМНЕ ќе освои 63 пратеника и на тој начин ќе можеме да продолжиме со севкупниот развој на државата на сите полиња, истакна Ристовски.

spiro-gjorce-640x360

Последни вести

На граѓаните на Република Македонија доста им е оваа деструкција и негативен политички набој кој постои во изминатите две години и беше продуциран од опозицијата. Граѓаните на Република Македонија сакаат и заслужуваат да продолжи вкупниот развојна државата на сите полиња.

Ова денес го истакна високиот партиски функционер од ВМРО-ДПМНЕ Спиро Ристовски кој беше во посета на општина Ѓорче Петров каде оствари средби со граѓаните.

-Македонија има сила да излезе од оваа деструкција и на 11 декември граѓаните ќе го дадат најдобриот одговор на таквата ситуација и јас сум повеќе од сигурен дека ВМРО-ДПМНЕ ќе освои 63 пратеника и на тој начин ќе можеме да продолжиме со севкупниот развој на државата на сите полиња, истакна Ристовски.

spiro-gjorce1

Најчитани вести