Македонија

Ристовски во работна посета на Велес

Ристовски во работна посета на Велес

Mинистерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска ќе биде во работна посета на општина Велес.

Во 12 часот е предвидена посета на основно училиште „Св.Кирил и Методиј“, а дваесетина минути подоцна во посета на основно училиште „Кочо Рацин“.