сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Привремено прекинат железничкиот сообраќај кон Грција

МЖ Гевгелија ја информирале полициската станица во Гевгелија дека се известени дека поради штрајк на вработените во грчките железници, железничкиот сообраќај од 9 часот утринава ќе биде привремено во прекин.

Привремено прекинат железничкиот сообраќај кон Грција

Привремено прекинат железничкиот сообраќај кон Грција

Поврзани вести

Железничкиот сообраќај меѓу Македонија и Грција e привремено прекинат.

МЖ Гевгелија ја информирале полициската станица во Гевгелија дека се известени дека поради штрајк на вработените во грчките железници, железничкиот сообраќај од 9 часот утринава ќе биде привремено во прекин.

Најчитани вести