Магазин

Роберт Атанасовски ја доби наградата за најдобра фотографија на Виз Ер Скопски маратон

Роберт Атанасовски ја доби наградата за најдобра фотографија на Виз Ер Скопски маратон

Прво место, Роберт Атанасовски

Фотографот Роберт Атанасовски го освои првото место за најдобра фотографија на Виз Ер Скопскиот маратон. Второ место му припадна на фотографот Томислав Георгиев, а третото на Ѓоко Петковски

Во конкурсот пак за најдобра фотографија се пријавија 75 автори со вкупно 139 фотографии.

Во конкурсот за најдобар навивачки транспарент се пријавија 36 автори со вкупно 48 транспаренти.Првото место го освои Злата Ѓуровска Брајовиќ,второто место го освои Огнен Јовановски,  третото Ана Петровска.

Второ место, Томислав Георгиев

065-Tomislav Georgiev A 2 MESTO FOTO