вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 61

Родители на деца со попреченост поставија шатори пред Собранието

Тие бараат стручен кадар во Центрите за деца со попреченост во развојот, квалитетна терапија, инклузија во образованието

парк

Последни вести

Здружението „Сплотени срца“ на родители на деца со попреченост, денеска поставија шатори спроти Собранието на Македонија, со цел да го привлечат вниманието  на пратениците и на јавноста, за нивните проблеми.

Родителите бараат стручен кадар во Центрите за деца со попреченост во развојот, квалитетна терапија, инклузија во образованието, но и центри каде нивните деца би биле сместени по нивната смрт.

Најчитани вести