среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Родителите на Дениса ги добија резултатите од Судска медицина

Од Министерството додаваат дека заради заштита на приватноста и почит кон семејството, оставаат тие да одлучат дали за резултатите ќе биде информирана јавноста.

denisa-markoska500

Последни вести

Министерството за здравство соопшти дека денеска ги доби резултатите од иследувањата на Институтот за судска медицина во врска со случајот на Дениза Маркоска, и за истите го известило и семејството.

Од Министерството додаваат дека заради заштита на приватноста и почит кон семејството, оставаат тие да одлучат дали за резултатите ќе биде информирана јавноста.

Најчитани вести