Магазин

Романка роди близначки во период од два месеца

Романка роди близначки во период од два месеца

Докторите останале во чудо кога една 41-годишна мајка од Романија родила близначки во период од два месеци. Откако првото девојче се родило два месеци порано, мајката била присилена едноставно да чека да види дали другото бебе сепак ќе го почитува терминот.

Тоа и се случило на крајот па девојчето се родило во јануари 2015 година. Причината за ова била што бебињата биле во посебни постелки.